Tips Hilang Penat Urus Anak

Tips Hilang Penat Urus Anak | Shima Azuan

“Serius, uruskan anak ni memang sangat penat!”.

Bohong kalau kami cakap uruskan anak ni sangat mudah dan tak perlukan energi yang tinggi. Setiap ibuayah pasti akan penat setiap kali menguruskan anak-anak bermula dari awal pagi sehinggalah waktu mereka tidur.

Begitulah juga yang berlaku kepada kami. Sangat penat dan stress. Tapi sampai bila nak macam ni. Jadi, perkara betul yang kami buat adalah cari jalan untuk atasi.

Antara perkara yang kami lakukan adalah, kami mula jaga kesihatan dan ambil supplement untuk terus kekal bertenaga. Sebab kami percaya, bila badan tidak bertenaga akan buatkan emosi tidak stabil dan seterusnya memberi kesan kepada anak-anak.

InshaaAllah bila semuanya baik berlaku di dalam keluarga, rezeki untuk masuk tu mudah je.

P/s : Letih, lesu, tak bertenaga nak uruskan anak-anak setiap hari setelah penat bekerja? Jom jemput join Telegram Channel kami untuk tips, info dan sharing bermanfaat https://t.me/ShimaAzuanChannel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *