Apakah Fungsi dan Kebaikan Herb-Lax Shaklee?

Assalammualaikum semua pembaca, semoga diberkati Allah selalu. Hari ni Kak Ma nak menjawab soalan apakah fungsi dan kebaikan Herb-Lax Shaklee.

Sebelum Kak Ma pergi lebih jauh, Kak Ma terangkan dulu apakah Herb-Lax Shaklee ini dan bagaimana pula rupanya. Tak kenal maka tak cinta orang kata. Herb-lax ini juga merupakan antara produk paling tinggi permintaan dalam kalangan pengguna shaklee dek kerana keberkesanannya yang efektif kepada tubuh badan.

Baik, ini adalah produk Herb-Lax Shaklee yang Kak Ma nak ceritakan sebentar lagi. 1 botol Herb-Lax Shaklee mengandungi 120 biji tablet. Berikut adalah bahan-bahan asli, premium dan semulajadi yang digunakan dalam penghasilan Herb-Lax Shaklee. Antaranya ialah daun senna, kulit pokok buckthorn, likuoris, daun alfalfa, akar culver, jintan hitam, jintan manis, akar rhubarb dan bunga mallow biru.

Baik, jom kita tengok pula manfaat Herb-Lax Shaklee yang bagus untuk kesihatan seluruh tubuh badan.

Herb-lax shaklee memang terbukti berkesan untuk masalah penghadaman, jadi tidak hairanlah ramai pengguna memilih untuk detoks dan jaga perut serta kesihatan usus dengan Herb-Lax Shaklee.

1 botol Herb-lax shaklee berharga RM 57.50, nak dapatkan harga lebih murah? Tekan link ini dan dapatkan harga yang lebih jimat lagi.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *